Harvard High School

Utilizing complex phasing over 16 months, Harvard High School replaced antiquated space with dynamic environments that engage students. The school remained fully occupied during the construction of the additions. As new space became available, students relocated to additions during the renovation of vacated, existing space. The old kitchen and cafeteria from the 1920’s also remained in service during construction; now, an updated adjacent kitchen serves a bold, vibrant dining commons featuring a food court style servery and restaurant style seating with a dedicated cafe for the high school seniors.

The design features 10 new academic classrooms as well as a Food Lab, student success center, fitness room, new restrooms in common areas, and an entirely renovated administration space.